2 Verkoop Tarieven

Helder, dat is meer kwaliteit, transparantie, flexibiliteit en creativiteit, voor minder geld en met minder zorg voor u.

Hoe dat werkt? Wij spreken een duidelijke prestatie en resultaat niveau met u af, voor een duidelijke prijs. Wij brengen dus niet elke extra activiteit apart in rekening. Zo zijn de Open Huis dagen bij ons bij de prijs inbegrepen! Wij verzorgen desgewenst het complete verkoop- en aankooptraject voor u, van het eerste gesprek tot het sluiten van de hypotheek. Da’s helder – en een hele zorg minder!

Kwaliteit

onze makelaars zijn deskundig en goed ingevoerd in de markt in Deventer en omstreken. Wij besteden veel aandacht aan de presentatie van uw woning, om de kans op succes sterk te vergroten. Ook regelen wij een perfecte administratieve afhandeling van de verkoop.

Transparantie

wij vertellen u geen fabels, beloven geen gouden bergen. Liever zijn wij realistisch over kansen en voordelen, maar ook over nadelen. En we houden u natuurlijk op de hoogte van de voorgang van het aankoop- en verkoopproces. Wij laten u zelfs 24 uur per dag meekijken op ons online verkoopportaal.

Flexibiliteit

heeft u vragen, belt u ons dan gerust. Wij staan voor u klaar, ook buiten kantooruren.

Creativiteit

wij kennen de nieuwste marketing- en promotietechnieken en zetten die zeer gericht in voor uw woning. Zo vergroten wij uw verkoopkansen aanzienlijk. Heeft u zelf ideeën, breng ons op de hoogte!

De kosten voor de verkoop van uw woning, ook wel courtage genoemd, zijn afhankelijk van de prijsklasse en type woning welke u wilt verkopen. Graag maken wij een afspraak bij u thuis om de verkoopmogelijkheden van uw woning en onze werkwijze te bespreken. U kunt bij ons kiezen uit verschillende presentatiepakketten. Van stille verkoop, Facebook campagnes tot luxe gedrukte brochures, niets is ons te gek.

Bel mij

    "De beste hypotheek, is geen hypotheek"

    Benieuwd?

    Call Now