Ons team

Rob Schouten

Financieel adviseur

Directeur

0570 68 68 68


Ik ben al ruim 33 jaar getrouwd met Marian en heb twee zonen, waarvan er één, Martijn, bij mij werkt, en vier kleinkinderen.
Mijn hobbies zijn reizen, fotograferen en dieren. Daarnaast hou ik van muziek en koken. Ik houd me vooral bezig met hypotheekadvies aan alle particuliere en zakelijke klanten. Daarnaast verzorg ik de algehele aansturing van Helder.

In 1979 begon mijn carrière bij de Abn Amro. In 1989 heb ik 1 jaar bij de Westland Utrecht Hypotheekbank gewerkt. Daarna heb ik de hypotheekafdeling vormgegeven waar ik nu eigenaar van ben.

“Ik ben ruim 38 jaar werkzaam
in de financiële dienstverlening”

Martijn Schouten

Adviseur

Hypotheken

0570 68 68 68


Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een jongen en een meisje. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal.

Ik ben allround financieel adviseur en houd me bezig met de advisering op het gebied van hypotheken, verzekeringen, en lijfrente- en inkomensvoorzieningen.

“Ik heb een ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening”

Shana Nijboer

Backoffice

Hypotheken

0570 68 68 68


Ik ben nu ruim een jaar werkzaam bij Helder Hypotheek. Naast dat ik mijn werk erg leuk vind om te doen, is het ook elke dag weer een uitdaging!
Buiten mijn werk speel ik graag een potje handbal en ga op stap met mijn vriendinnen.
Samen met mijn collega, Johanna, ben ik het eerste aanspreekpunt voor al onze klanten. Ik sta u graag te woord aan de telefoon, om u op de juiste manier te informeren en door het traject heen te lijden. Ook zorg ik ervoor dat de hypotheekstukken op tijd bij de bank zijn, en uw financiering rond komt!
“Ik zorg ervoor dat de hypotheekstukken op tijd bij de bank zijn, en uw financiering rond komt!”

Johanna Boveree

Backoffice

Hypotheken en verzekeringen

0570 68 68 68


Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, 1 dochter en 2 zonen (tweeling). Mijn hobbies zijn op vakantie gaan, synchroonzwemtraining geven, uiteten met vrienden en vriendinnen.
Samen met mijn collega, Shana, ben ik mede verantwoordelijk voor de dagelijkse klantcontacten van de hypotheekafdeling.
Daarnaast ben ik werkzaam om de verzekeringsafdeling. Hier sta ik klanten te woord, geef advies en regel de schadeclaims wanneer het een keer mis gaat. Ik doe dit samen met Dick Hop.
“Ik ben mede verantwoordelijk voor de dagelijkse klantcontacten”

Call Now