Uw woning taxeren

 
U Wilt een woning laten taxeren

Wij taxeren uw woning snel, vakkundig, tegen een scherp tarief, en volgens de richtlijnen van de NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).
Al onze taxatierapporten worden door alle (NHG-)geldverstrekkers geaccepteerd. Voorwaarde is dat het te taxeren pand binnen ons werkgebied ligt. Op www.nwwi.nl vindt u alle informatie over de richtlijnen en voorwaarden van de NWWI.
 
Over het NWWI

Het NWWI heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen inzicht in hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen en draagt hierdoor bij aan het voorkomen van taxatiefraude. NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). NWWI voldoet aan de strenge eisen die het WEW stelt en zijn ISO gecertificeerd. Bij het NWWI worden de rapporten gevalideerd door uitsluitend goed opgeleide en ervaren taxateurs. Het NWWI levert een gevalideerd rapport waar geldverstrekker en consument op kunnen bouwen en waarmee taxateurs die staan voor hun vak hun aanzien en imago als professional kunnen verbeteren.

Call Now